Om Mig Som Terapeut och Coach

Jag är här för att hjälpa dig uppnå ett mer värdefullt och välbalanserat liv. Genom mitt stöd växer du dig starkare och tryggare, och lär dig uppskatta livet på helt nya sätt. Hos mig kan du alltid känna dig trygg och lyssnad på. Jag bemöter varje individ med tillit och ett öppet sinne. Min kombination av kunskap, erfarenhet och passion gör mig inte bara effektiv, utan också äkta i mitt arbete. Jag verkligen älskar det jag gör.

Med mig behöver du aldrig oroa dig för att bli dömd eller missförstådd. Jag har erfarenhet av många olika livssituationer, och min roll är långt ifrån att vara dömande. Det skulle vara en otjänst mot mitt yrke och mot dig. Samtalen vi kommer att ha är berikande, insiktsfulla och tar dig alltid ett steg närmare dina mål. Tillsammans utforskar vi samspelet mellan ditt förflutna, nutid och framtid, och förstår hur de format dig.

Jag har utsatts för mobbning, osäkerhet och svek, erfarenheter som ger mig en djupare förståelse för människors upplevelser, men också vetskapen om att det kan arbetas bort.

När jag kom i kontakt med terapi och coaching första gången var det med en stenhård terapeut. Han sa sanningen till mig rakt och ocensurerat, precis som jag behövde det. Ingen hade gjort det innan och när jag själv blev klar med min utbildning bestämde jag mig för att arbeta på samma sätt. Turligt nog passar det min personlighet och uppskattas av mina klienter.

Jag är utbildad inom KBT & ACT, NLP – Neuro-Lingvistisk Programmering, Hypnos & Hypnoterapi, EFT – Emotional Freedom Techniques och konflikthantering. Mitt val av utbildningar grundar sig i min övertygelse om att dessa är de mest effektiva metoderna inom terapi, coachning och personlig utveckling.

Om mig privat

En av mina favoritaktiviteter är att njuta av middagar i äkta taverna-anda tillsammans med goda vänner, där vi delar både mat och skratt.
Jag har en svaghet för espresso och mörk choklad, och en överraskning för många är att jag också uppskattar en fin cigarr då och då. Kombinationen ger mig stunder av lugn och reflektion, något jag värdesätter högt.

Mode är en annan passion, och särskilt skor har en speciell plats i mitt hjärta – något du som klient kommer lägga märke till.

Jag är född och uppvuxen i Göteborg, vår stad som jag älskar djupt för dess charm och den härliga fikakulturen. Jag är gift och har en nioårig son som fyller mitt liv med glädje.
Med föräldrar från Makedonien har jag en djupare förståelse för kulturella krav och värderingar, och jag känner att de bidrar till min identitet. Jag ser mig själv som stark, empatisk, inkännande och engagerad. Dessa egenskaper har formats av mina erfarenheter och mitt kulturella arv, vilket gör att jag kan möta klienter med öppet hjärta och sinne.

Utöver det är jag är nyss hemkommen från Japan där jag bodde och föreläste i över tre år. Ett äventyr jag gärna berättar mer om och använder i mitt arbete.

Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig? Kontakta mig på info@luiza.se eller via kontaktformuläret
Jag ser fram emot att hjälpa dig på din resa mot ett mer balanserat och meningsfullt liv.

Varmt Välkommen!

Media

Hösten 2018 hörde GP av sig för att veta mer om hypnos och mat. Här kan du läsa mer:

http://www.gp.se/1.9645996

I februari 2017 ringde P4 Göteborg mig för att mina föreläsningar ”Hitta den rätta- eller åtminstone sluta hitta fel” väckte även deras intresse. Dagen efter stod jag i studion tillsammans med Stefan Livh!

Klicka på länken eller bilden för att lyssna.

https://youtu.be/umKddcTbXxc

Göteborgs-Posten blev nyfikna på min föreläsning ”Hitta den rätte – eller åtminstone sluta hitta fel”.