Dejtingcoaching

-Varför hittar jag inte den rätte/rätta?
-Varför tar mina relationer slut?
-Varför är det så här för just mig?

 

Singelcoaching är till för dig som känner att det ofta blir fel i relationer. Kanske du lämnar relationer eller blir lämnad. Den är till för dig som aldrig haft en relation eller att det var längesen du hade en.

Vi tittar på vad som orsakar att du inte når dit du vill i relationer. Varför ser det ut som det gör för just dig. Vi tittar på rädslor, beteenden och vilken typ du dras till. Det kanske finns undermedvetna orsaker eller gamla sår som står i vägen för att du ska träffa den stora kärleken.

 

Ofta står låg självkänsla i vägen, den kan få dig att antingen bli för tillgänglig eller att du undviker relationer för att skydda dig själv. Alla har sin sanning i den frågan.
När du upplever dig älskvärd för den du är, när du upplever dig själv som din bästa vän, din älskare, din förälder – då är sannolikheten stor att kärleken hittar dig utan någon ansträngning.

 

Det är viktigt att inte lura sig av kärlekssagor som berättar att de visste vid första ögonblicket att de var rätt för varandra. Inte för att det aldrig händer – det händer extremt sällan!
Inte heller ska man tro på allt man ser på sociala medier. Jag är personligen övertygad om att trygga relationer inte behöver yttre bekräftelse och inte syns på socialmedia.
Vill du förändra din situation är du välkommen att boka tid hos mig.
Finns du så finns din perfect match där ute, det lovar jag!

 

”Din coaching har varit helt fantastisk. Hade jag inte kommit till dig hade jag avfärdat en kille jag dejtar just nu. Nu ser jag honom på ett helt annat sätt, letar inga ”fel” och är nästan lite småkär.”

Välkommen!

 

Gå gärna in på recensioner för att läsa hur andra utvecklats med hjälp av terapi.

Vill du veta mer om mig klickar du här.