EFT & Tapping

För lätt för att vara sant är vad många säger om EFT & Tapping, men det funkar! Man trycker på akupunkturpunkter som får energin att flöda utan blockeringar. För det är blockeringarna i energiflödet som finns i våra kroppar som skapar negativa känslor. EFT & Tapping är effektivt, väldigt intressant och tro det eller ej ganska roligt även om det kan handla om allvarliga känslor som oro och ångest.

 

”När hon första gången testade EFT på mig så började jag verkligen undra vad i hela friden hon höll på med. En massa knackningar på utvalda ställen på kroppen och dessutom säga ganska negativa saker under tiden. Ja ja, hon fick hålla på och döm om min förvåning när jag efter några veckor insåg att jag inte ätit en enda godisbit. Jag kom på mig själv med att titta på några läckra äpplen istället för den traditionella chokladbiten. Då insåg jag att det faktiskt fungerade, fastän jag varit något skeptisk…” Jessica, 42 år

 

EFT & Tapping är två ord för samma sak. Det här är en terapiform som är så enkel och smärtfri att den knappt går att tro på. Men den fungerar och är väldigt effektiv. Luiza har hjälpt människor med hjälp av Tapping och EFT  i Göteborg mot bland annat ångest, värk, fobier, sötsug, rädsla för att tala inför människor, skuld och skam. Ibland kan vissa personer ”bygga bo” i våra huvuden, EFT och Tapping kan ändra känslorna kring personer som påverkar dig negativt. Det finns nästan inga gränser för hur man kan använda EFT och Tapping. Det positiva hos Luiza är att du även blir utbildad i EFT och Tapping så du kan använda det hemma. Tveka inte att kontakta Luiza för mer information och hur hon kan hjälpa just dig. Man kan även få EFT & Tapping via Skype om man inte bor i Göteborg.

 

EFT & Tapping är lätt och enkelt. Det är väldigt bra för dig som har rädslor för terapi och att behöva blotta dig för terapeuten. I EFT & Tapping  i Göteborg behöver du inte tala om vad du vill få hjälp med. Det gör terapiformen väldigt personlig och diskret.

 

EFT & Tapping  är energipsykologi som enkelt kan förklaras så här: Tänk dig att kroppen är som en TV. Om alla komponenter i en TV inte är rätt kopplade så visas ingen bild eller kanske ”myrornas krig” som det kallas i folkmun. ”Myrornas krig” kan man då säga är en negativ känsla. När man ”tappar” eller knackar på olika punkter (meridianer) på kroppen (inga olämpliga sådana) så öppnar man upp energiflödet och då försvinner den negativa känslan. Man har alltså satt alla ”komponenter” på plats och man får en bild på TVn. Så enkelt är det. Vad man gör är att tillsammans med terapeuten hittar den negativa känslan och neutraliserar den. Den här tekniken används mer och mer och får alltmer uppmärksamhet i världen. Många kändisar  och artister använder den inför att gå på scen. För att helt bli av med en rädsla behövs ca 1-3 sessioner.

 

Nedan följer en mer formel förklaring på EFT & Tapping

EFT är en förkortning på Emotional Freedom Techniques, även kallat Tapping. En fokuserad akupunktur, men utan nålar. Så kan EFT enklast beskrivas.  Det är en mycket effektiv metod som kan användas för mängder av ändamål så som kronisk värk, fobier, depression, astma, negativa känslor, panikångest, prestationsproblem och mycket mer. Man inleder med att korrigera för psykologisk reversering, ett slags felpolarisering i kroppens energifält, med hjälp av affirmationer, för att sedan fokusera på det problem man vill bli av med samtidigt som man stimulerar de olika akupunkturpunkterna. Effekten kan visa sig väldigt snabbt, men ofta behöver man gå några gånger för fulländat resultat.

Välkommen!

 

Gå gärna in på recensioner för att läsa hur andra utvecklats med hjälp av terapi.

Vill du veta mer om mig klickar du här.