Terapeut - Coach - Föreläsare


Om mig - Luiza Elik

Jag hjälper människor till ett mer värdefullt och välbalanserat liv. De blir starka och trygga och uppskattar livet på ett helt nytt sätt. Hos mig kan du känna dig trygg och lyssnad på. Jag möter dig med tillit och öppet sinne. Min kunskap, erfarenhet och passion gör mig effektiv och äkta i mitt arbete. Du behöver inte vara rädd för att du ska framstå som konstig eller att jag ska döma dig. Jag har hört det mesta och jag skulle vara fel person på fel plats om jag var dömande. Samtalen är givande, insiktsfulla och tar dig alltid ett steg närmre ditt mål. Tillsammans tittar vi på ditt förflutna, nuet och framtiden, och hur de tillsammans kan ha påverkat dig.

Gå gärna in på referenser för att läsa klienters omdömen.

En trend jag ser är att allt fler söker sig till mig för prestationsångest och prestationskrav. Kravet på en högre tjänst, mer pengar, umgås med rätt människor, bo på rätt plats, äta på rätt ställe, rätt märke på kläder, träna på rätt ställe, besöka rätt resmål osv – listan tar aldrig slut. I botten handlar det om att imponera, bli respekterad och accepterad. Antingen av andra, eller sig själv, men oftast en kombination av både och.
Ångest är ett pris man får betala för att man missat sig själv, eller ignorerat vad som egentligen är viktigt för en. Man tror att de ”rätta” sakerna ska leda till lycka ändå man mår bara sämre. Det kan också leda till utbrändhet (en kategori som prestationsmänniskor inte kan se sig själva i). Bilden är att man kan köra på hur mycket som helst.
Det är där jag kommer in i bilden.  Vi arbetar fram en strategi och sätter rätt prioriteringar.

Mitt liv har varit kantat av mobbing, osäkerhet och olika former av svek. Det gör att jag förstår människors upplevelser på en djupare nivå. Mina styrkor är att jag är mångfacetterad, det vill säga att jag kan vara lika hård och rak som empatisk och förstående. En kommentar jag älskar få av klienter är: Finns det något du inte kan förstå mig i?

Vill du veta mer om mig? Skicka ett mejl på info@luiza.se eller ring 0766-534000

Utöver mitt jobb med terapi och coachning föreläser jag om hur man blir tryggare genom att tänka rätt. Jag föreläser också för tjejer på skolor för att stärka dem. Föreläsningarna har lett till samarbete med skolor där jag träffar en grupp flickor en gång i veckan. Vi diskuterar höga krav, rättigheter, respekt, hur man stärker sig själv och hanterar svek och känslor.

Jag är utbildad i KBT & ACT, NLP – Neurolingvistisk Programmering, Hypnos & Hypnosterapi, EFT – Emotional Freedom Techniques och konflikthantering. Anledningen till mina utbildningsval är att jag anser de vara de mest effektiva formerna inom terapi, coachning och personlig utveckling.

Med värme,

Luiza Elik

 

MEDIA

Hösten 2018 hörde GP av sig för att veta mer om hypnos och mat. Här kan du läsa mer:

http://www.gp.se/1.9645996

I februari 2017 ringde P4 Göteborg mig för att mina föreläsningar ”Hitta den rätta- eller åtminstone sluta hitta fel” väckte även deras intresse. Dagen efter stod jag i studion tillsammans med Stefan Livh!

Klicka på länken eller bilden för att lyssna.

https://youtu.be/umKddcTbXxc

 
Göteborgs-Posten blev nyfikna på min föreläsning ”Hitta den rätte – eller åtminstone sluta hitta fel”.

 facebook                    googleplus