Terapeut - Coach - Föreläsare


Om mig - Luiza Elik

Jag hjälper människor till ett mer värdefullt och välbalanserat liv. De blir starka och trygga och uppskattar livet på ett helt nytt sätt. Hos mig kan du känna dig trygg och lyssnad på. Jag möter dig med tillit och öppet sinne. Min kunskap, erfarenhet och passion gör mig effektiv och äkta i mitt arbete. Du behöver inte vara rädd för att du ska framstå som konstig eller att jag ska döma dig. Jag har hört det mesta och jag skulle vara fel person på fel plats om jag var dömande. Samtalen är givande, insiktsfulla och tar dig alltid ett steg närmre ditt mål. Tillsammans undersöker vi och skapar förståelse för ditt förflutna, nuet och framtiden. Du får möjlighet att titta på dina tankar och känslor så du får nya insikter och lär känna ditt sanna jag.

Gå gärna in på referenser för att läsa klienters omdömen.

Mitt liv har varit kantat av mobbing, osäkerhet, psykisk ohälsa och olika former av svek. Det gör att jag förstår människors upplevelser på en djupare nivå. Ibland delar jag med mig om hur jag själv stärkte mig själv för att nå den livskvalitén jag har idag.

Utöver mitt jobb med terapi och coachning så föreläser jag om hur man kan bli tryggare genom att tänka rätt. Jag föreläser också för tjejer på skolor för att stärka dem. De föreläsningarna har lett till samarbete med skolor där jag träffar en grupp flickor en gång i veckan. Vi diskuterar rättigheter, respekt, hur man stärker sig själv och hanterar svek och känslor.

Jag är utbildad i KBT & ACT, NLP – Neurolingvistisk Programmering, Hypnos & Hypnosterapi, EFT – Emotional Freedom Techniques och konflikthantering. Anledningen till mina utbildningsval är att jag anser de vara de mest effektiva formerna inom terapi, coachning och personlig utveckling. Boka tid

Med värme,

Luiza Elik

”Låt inte rädslor styra din framtid”


facebook                    googleplus