”Att kunna få prata med någon utan att bli dömd och veta att den personen inte tycker jag
är konstig var så befriande för mig.”

”Jag hittade styrkan och modet att göra mig av med allt negativt som fanns i min närhet.
Jag trodde aldrig jag kunde känna mig så fri som jag gör nu. Tack Luiza”

”Luiza gjorde så att jag kunde öppna mig för henne på ett sätt som är helt otroligt, det är
svårt att förklara denna känsla man måste uppleva den själv för att förstå!”

”Alla behöver gå till en Luiza för att rensa skallen.”

”Jag är mycket mer positiv, gladare, har inte massa skuldkänslor eller ångest.”

”Min terapeut har ett behagligt sätt, sätter snabbt huvudet
på spiken och har en underbar humor.”

”Med Luizas hjälp fann nya nycklar tillbaka till min styrka och kunde ta itu
med tillsynes omöjliga hinder och jag blev starkare än någonsin.”


Alla kan i någon situation i livet behöva vägledning , stöd och samtal.
Man kanske fastnar i en nedåtgående spiral eller inte finner lösningen eller vägen ut ur en konflikt.

Kanske har du ett krossat hjärta som behöver hjälp med att lagas.
Bilen har gått sönder. Du har verktygen men du behöver hjälp finna rätt verktyg till det som ska lagas.

Du behöver en hjärtats och själens bilmekaniker som du kan lita på. Någon som vägleder så att du själv sen kan köra på livets väg säkert och tryggt igen.Tillit är nyckel. Och praktisk tillämpning i ditt eget liv under en längre tid av det Luiza lär ut. Men man måste ha tillit till processen.
Jag har haft förmånen att ha funnit den tilliten under 6 månaders tid till Luiza Elik.
En superproffsig, angenäm och underbart begåvad människa jag fått äran att gå för under en fantastiskt spännande och nödvändig tid.

En tid då jag med Luizas hjälp fann nya nycklar tillbaka till min styrka och kunde ta itu med tillsynes omöjliga hinder och jag blev starkare än någonsin och återigen tillbaka i min fulla kapacitet och kraft. Relationer läktes och mönster bröts och ersattes av nya mer användbara.
Efter 6 månader hos Luiza kunde jag gå vidare i mitt liv med nya effektivare verktyg och flyga som en vind fram på livets väg!

Jag är enormt tacksam för att jag fått möjligheten att gå hos Luiza och jag har stor respekt och beundran för det arbetet Luiza gör.
Jag kan bara säga er att det funkar.
Det funkade för mig! 110% resultat.
Jag vill varmt rekommendera er alla Luiza Elik.

Jag har sedan 2 år tillbaka lidit av depression ångest och oro – utbrändhet. Efter att jag försökte med KBT terapi i 1 år och testat både oronedsättande och antidepressiva utan resultat hade jag inget annat än att även vända mig till Luiza och hennes nya metod hypnosterapi. Många tror som jag att man hamnar i djup sömn och vaknar efteråt och så är allt bra. Efter några samtal med Luiza bestämde jag mig att testa hypnos. Hon lyckades med att få mig helt avslappnad och minnas stunder där jag har känt att jag inte har blivit omhändertagen eller uppskattad. De flesta upplevelser kretsade runt min barndom och mina föräldrar som säkert trodde att jag klarar mig och att deras sätt och stöd räckte men i själva verket satt oro och sorg långt tillbaka i tiden. Jag grät under hela hypnosen och fick pratat ut om vissa händelser mestadels med min mamma. Efteråt kändes det så lätt men jag var orolig att detta är bara tillfälligt och att inget särskilt har skett med mig och min situation. Efter att par dagar och veckor upptäckte jag att min ångest oro och depression har lättat och att jag tog vissa oroväckande situationer mer lättare än innan. Nu ca 3 mån senare mår jag mkt bättre och mestadels nästan helt återställd. Jag står upp för det jag tycker och är mer tydlig när någon sårar eller gör mig ledsen. Även dessa stunder har blivit färre med tiden då mkt av min oro har försvunnit och även min självkänsla har stärkts. Jag ser fram emot fler hypnos sessioner med Luiza.

”Catharina”, 37

Jag tycker att samtalen har varit otroligt givande för min del, du fick mig att verkligen se saker och ting på ett sätt som jag inte trodde existerade.
Jag är mycket mer positiv, gladare, har inte massa skuldkänslor eller ångest.
Jag tycker att det överträffade alla mina förväntningar och jag är så glad att jag äntligen tog det steget att boka in samtal med dig.

”Sofie”, 24

För mig har det varit väldigt viktigt att gå till dig för att lära känna mig själv och känna efter vad jag vill. Få lära sig hur man ska handskas med sina egna rädslor och att man inte är så knäpp trots allt som man ibland inbillar sig. Gillar sättet du säger informationen till en. Rak och ärligt men aldrig på ett sådant sätt som man har kunnat missuppfattat. Alla behöver gå till en Luiza för att rensa skallen. Övningarna tyckte jag var roliga att testa och några kanske man tar med sig vidare i livet.Många goa pratstunder om livet och kärlek. Framför allt tycker jag om de olika kärlektyperna och vill gärna grotta ner mig längre i det.

”Frida”, 29

Jag har gått till Luiza i snart ett år för att jag kände att jag som person stagnerat och behövde ta itu med min självkänsla. Terapiformen passar mig alldeles utmärkt, problemen som jag brottades med i mitt huvud för ett tag sedan finns inte mera. Om något dyker upp tar jag till tekniker som Luiza använt i samtalen.  Vad mera är tycker jag att min terapeut har ett behagligt sätt, sätter snabbt huvudet på spiken och har en underbar humor.

”Anna-Lena”, 53

När jag träffade Luiza för första gången så var det efter 5år av allmänvård
och psykiatri. Jag var slutkörd och såg henne som mitt sista hopp.

Men wow! Alltså W-O-W. Efter mitt första möte så fick jag en uppenbarelse-
ett ’halleluja moment’ 🙂 Luiza hittade ”det” som  jag så länge trott var
den jag var. Jag kände mig fri på första gången på väldigt länge. Jag kände
lättnad. Så mitt sista hopp har blivit till en möjlighet. En möjlighet till
att tro på ett liv om mig själv som fri.

Amanda”, 28

Knappt ett år efter min pension började jag må dåligt. Jag hamnade på sjukhus med tryck och smärtor i bröstet. Jag fick antidepressiva men något i mig ville inte ta tabletter. Då hittade jag Luiza och jag är så glad över att jag vågade lyssna på mig själv och lyfta telefonen. Det var nervöst inför första mötet men när vi satte oss ner och började prata kändes det så naturligt. Att kunna få prata med någon utan att bli dömd och veta att den personen inte tycker jag är konstig var så befriande för mig. Hon såg saker i mig som jag inte hade en aning om att jag hade. Bra saker som idag stärker mig. Jag hade fördomar innan jag kom dit så som att det kanske skulle vara stelt eller jobbiga tysta stunder. Jag hade fel. Samtalen har varit roliga, insiktfulla och jag har blivit så stark. Jag kan tacka nej utan att få dåligt samvete. Länge trodde jag att det var något fel på mig, att jag var den enda som mår så här. Tack och lov hade jag fel.

”Birgitta”, 67

Jag sökte hjälp hos Luiza på grund utav att jag hade det lite jobbigt med min sambo som behövde någon att prata med om sina problem, innan la min sambo mycket vikt på mina axlar och detta gjorde att jag mådde dåligt, så jag behövde hjälp med att förstå och inse att min sambo behöver lösa detta/dessa problemen själv och att jag helt enkelt skulle ”av visa” min sambos problem från mig för att jag skulle må bra igen och att min sambo skulle ta upp problemen i stället med Luiza.
Luiza har ett väldigt mysigt rum som man sitter och pratar i, när man kommer in i detta rum så känner man sig lugn och kan slappna av väldigt mycket detta gjorde att jag kände mig hemma och hade inga problem med att prata. Jag tycker att Luiza visade en mycket lugn och harmonisk känsla och lyssnade jättebra på vad man hade att säga och hon pratade och förklarade på ett sätt som var lätt att förstå och man kunde även ha sina egna tankar och funderingar utan att det ”kändes” löjligt. Luiza gjorde så att jag kunde öppna mig för henne på ett sätt som är helt otroligt, det är svårt att förklara denna känsla man måste uppleva den själv för att förstå!

// Kramar från en lyckligare och stabilare individ!

”Viktoria”, 25

För nästan ett och ett halvt år sedan så drabbades jag av en ganska allvarlig depression. Jag fick tabletter och efter mycket tjatande även tillgång till en psykolog. De tio gångerna jag gick hos denna psykolog var, så här i efterhand, inte till så mycket nytta, snarare tvärtom. Så när de tio gångerna var slut så stod jag där med endast mina tabletter. Av en händelse så träffade jag en bekant som berättade att hon gick hos en terapeut som hon trivdes så bra med. Jag fick ett visitkort i min hand till en tjej som hette Luiza. Efter ett par dagar så ringde jag upp henne och vi bestämde tid för ett möte. Det var början på nåt nytt för mig. I hela mitt liv har jag gått och undrat över vad jag ska göra när jag blir ”stor”. Jag har undrat varför jag har så svårt för vissa människor, varför jag inte passar in, varför jag är så rastlös, flyttar och byter jobb så ofta, ja det har varit många varför men ingen som kunnat ge mig svar på alla mina frågor. Inte förrän nu. Med stort tålamod och ett hjärta av guld har Luiza lotsat mig igenom alla varför. Jag kan berätta om något som jag har problem med och genast ser hon något som jag inte ser. Hon börjar nysta upp tråden tills jag slutligen förstår vad det hela handlar om och det har varit många ihoptrasslade nystan under resans gång. När hon första gången testade EFT på mig så började jag verkligen undra vad i hela friden hon höll på med. En massa knackningar på utvalda ställen på kroppen och dessutom säga ganska negativa saker under tiden. Ja ja, hon fick hålla på och döm om min förvåning när jag efter några veckor insåg att jag inte ätit en enda godisbit. Jag kom på mig själv med att titta på några läckra äpplen istället för den traditionella chokladbiten. Då insåg jag att det faktiskt fungerade, fastän jag varit något skeptisk…Nu har jag gått hos Luiza i snart ett år och skillnaden är enorm. Jag har betydligt bättre självkänsla och jag har för första gången i mitt liv insett vad jag vill syssla med. Från en åtta-filig motorväg till en enkelfilig. Luiza har gett mig tillgång till en mängd nya verktyg som jag har haft stor nytta av. Jag känner mig starkare som människa och tänker i andra banor. Jag har hittat lugnet inom mig – äntligen. Mina besök är minst sagt beroendeframkallande, så jag lär fortsätta att gå till Luiza, även i fortsättningen, för det dyker alltid upp nya problem och nya tankar och då är det så skönt att veta att jag har någon att vända mig till. Någon som får mig att må bra.

”Jessica”, 42