Föreläsningar


Jag föreläser på företag, skolor och föreningar som får skräddarsydda föreläsningar. På företag föreläser jag om effektivare sätt att tänka och förhålla sig till konflikter. På skolor handlar föreläsningarna om att våga och jag berättar om vilka vägar jag tagit och vad som stärkt mig. Denna föreläsningen är speciellt riktad till unga tjejer med invandrarbakgrund. På föreningar är föreläsningarna skräddarsydda efter önskemål.

Ring mig på 0766-534 000 för mer information.

Kommande föreläsningar:

29 September, Göteborg

Hitta den rätte – eller åtminstone sluta hitta fel

Den här föreläsning växte med åren jag arbetat med kvinnor som i många år hittat fel män och fastnat i dåliga förhållanden. Den är till för alla tjejer och kvinnor mellan ca 25-40 år. Alla sorters tjejer kommer till den här föreläsningen och vi har alltid roligt. Det blir många frågor och man får höra andras tankar. Det ger många bevis på att man inte är ensam om att tänka som man tänker. Vi är alla lika.

En rak och ärlig föreläsning för tjejer som vill varför de inte hittar kärleken. Med humor, ärlighet och lite matematik sätter jag saker på plats och ger svar. Berättar om orsakerna till varför så många härliga tjejer är singlar eller bara träffar fel och dåliga män. Välkommen på en kväll som kan förändra din framtid!

Köp biljett genom att swisha 195kr pp till 123 377 39 00. Swishen är din biljett.
Välkommen!

Nedan är recensioner från föreläsningarna.

”Fantastiskt bra! Tydligt och lättförstått”

”Så otroligt givande och roligt, ett helt nytt sätt att se på saker”

”Tankeväckande, en fantastisk föreläsning”

”Härligt att du bjuder på dig själv”

”Upplyftande!”

”Skönt att höra att jag inte är ensam med mina tankar”

MEDIA

Den 27/2 Ringde P4 Göteborg mig för att mina föreläsningar ”Hitta den rätta- eller åtminstone sluta hitta fel” väckte deras intresse. Dagen efter stod jag i studion och här finns hela inspelningen utan musiken emellan. Klicka på länken eller bilden för att lyssna.

https://youtu.be/umKddcTbXxc