Kommande föreläsningar:

 

Fredag 25 maj 19.00-21.00, Vasakronans kontorshotell, Kronhusgatan 11, Göteborg

Hitta den rätte & Vinn en MINI för en helg!

Nu ska alla unga kvinnor i Göteborg med omnejd få höra sanningen om varför just de är singlar! Tänk om det finns något i just dig som gör att kärleken håller sig borta. Vill du veta vad? Vill du få insikter som kommer sätta allt på sin kant? Då ska du boka in dig på min föreläsning den 25/5 maj på Folket Hus i Göteborg! En rak och ärlig föreläsning för tjejer som vill veta varför just de inte hittar kärleken. Med humor, ärlighet och lite matematik sätter jag saker på rätt plats och ger svar. Berättar om orsakerna till varför så många härliga tjejer är singlar eller bara träffar fel och dåliga män.

Välkommen till en fantastisk kväll som kan förändra din framtid!

Swisha 195kr pp till 123 377 39 00. Swishen är din biljett!

 

”Din föreläsning var helt fantastisk. Hade jag inte gått på din föreläsning hade jag styrt av en kille jag dejtar. Nu ser jag honom på ett annat sätt, letar inga ‘fel’ och är nästan lite småkär. Fint va? 😊

”Fantastiskt bra! Tydligt och lättförstått”

”Så otroligt givande och roligt, ett helt nytt sätt att se på saker”

”Tankeväckande, en fantastisk föreläsning”

”Härligt att du bjuder på dig själv”

”Upplyftande!”

”Skönt att höra att jag inte är ensam med mina tankar”

MEDIA

Den 27/2 Ringde P4 Göteborg mig för att mina föreläsningar ”Hitta den rätta- eller åtminstone sluta hitta fel” väckte deras intresse. Dagen efter stod jag i studion och här finns hela inspelningen utan musiken emellan. Klicka på länken eller bilden för att lyssna.

https://youtu.be/umKddcTbXxc