Din sanning. Ditt Jag


I den här typen av samtal pratar vi på en djupare nivå, kalla den andlig om du vill, för att nå ditt sanna jag. Den som finns där inne bakom all osäkerhet, dåliga erfarenheter och allt annat du kan ha upplevt.
Vi pratar om vilka sanningar du har beslutat dig för att ha i ditt liv. Det kan vara sanningar som att ödet inte står på din sida. Att lycka och god mental hälsa eller kärlek inte är ämnat dig. Alla har vi våra ”sanningar” om oss själva och våra liv, men det är sällan de stämmer. De är ofta tankar som behöver ifrågasättas och utmanas.

De här samtalen är mig varmast om hjärtat eftersom de är effektiva då man arbetar med både inre och yttre kärlek. Jag använder även de andra teknikerna så som nlp och eft för att nå ditt sanna jag.

Jag vill också tillägga att alla människor föds med rätten till sitt sanna jag. Du har rätt till det djupet och den kärleken till dig själv. Kom ihåg att du föddes som ett blankt papper och det är livet som skapat de tankar du har om dig själv och ditt liv. Det går att förändra sina tankar och känslor man har om sig själv. De enda verktygen du behöver för att hitta ditt sanna jag är mod och nyfikenhet.

Välkommen!