Din Sanning. Ditt Jag


I den här typen av samtal pratar vi på en djupare nivå, kalla den andlig om du vill, för att nå ditt sanna jag. Den som finns där inne bakom all osäkerhet, dåliga erfarenheter och allt annat du kan ha upplevt.
Vi pratar om vilka valda sanningar du beslutat dig för i ditt liv. Det kan vara valda sanningar som att ödet inte står på din sida. Att lycka och god mental hälsa eller kärlek inte är ämnat dig. Alla har vi våra ”valda sanningar” om oss själva och våra liv, men sällan stämmer de. De är ofta tankar som behöver ifrågasättas och utmanas.

De här samtalen är mig varmast om hjärtat eftersom de är effektiva då man arbetar med både inre och yttre kärlek. Jag använder även de andra teknikerna så som nlp och eft för att nå ditt sanna jag.

Alla människor föds med rätten till sitt sanna jag. Du har rätt till det djupet och den kärleken till dig själv. Kom ihåg att du föddes som ett blankt papper och det är livet som skapat de tankar du har om dig själv och ditt liv. Det går att förändra sina tankar och känslor man har om sig själv.
När du börjar förändra ditt inre och kommer närmare ditt sanna jag har livet en tendens att belöna dig i det yttre livet. Positiva händelser och överraskningar kommer längst din väg på ett väldigt naturligt sätt.
Välkommen!